Over Ons

Welkom bij RSMM – Jouw Partner in Koeltechniek

Ontdek RSMM – Opgericht in 2019 in Lelystad, zijn wij een zzp-bedrijf dat hoogwaardige koeltechnische oplossingen biedt.

Over Ons

Welkom bij RSMM, jouw partner in koeltechniek. Sinds onze oprichting in 2019 in het bruisende Lelystad, hebben wij ons als een betrouwbare speler in de koeltechnische sector gepositioneerd.

Ontdek Hoe Wij Jou Kunnen Helpen

Bij RSMM streven we naar perfectie in elke installatie die we uitvoeren. Als zzp-bedrijf zijn we bekwaam in het ophangen, installeren, verbinden en solderen van leidingbanen, met een focus op het aansluiten van koelcellen en vriezers.

Onze diensten omvatten een breed scala aan mogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met ervaring bij toonaangevende bedrijven zoals Albert Heijn, Plus, Dekamarkt, Vomar en Hanos, tonen we onze vaardigheid in de sector.

Van de installatie van koelsystemen in supermarkten tot gecertificeerde kennis in lassen en soldeerlassen, RSMM staat synoniem voor kwaliteit en efficiëntie. Wij tillen jouw koeltechnische ervaring naar een hoger niveau, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Wil je meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op. Of neem een kijkje op onze site!

© 2024 RSMM, Inc. Alle rechten voorbehouden.